Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk...

is opgericht met het doel een bijdrage te leveren aan een harmonieuze samenleving. Dit doen wij onder andere middels het organiseren van diverse activiteiten in de samenleving, die diverse (doel)groepen dichter tot elkaar moeten brengen. Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH) streeft ernaar om de sociale samenhang en sociale participatie in de maatschappij te bevorderen. Hierbij staan cultuur, educatie, tolerantie en interculturele ontmoetingen centraal. Zoals een bekend gezegde luidt: onbekend maakt onbemind! Wij zijn ervan overtuigd dat ontmoetingen van significant belang zijn om vooroordelen te bestrijden en verharding in de maatschappij te voorkomen.

Om onze streven als Stichting Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH) te kunnen behalen werken wij met meerdere organisatie en stichtingen samen in Harderwijk en omgeving. Want zoals een bekend Turkse gezegde zegt: ''Met één hand heb je niks, met twee handen maak je geluid''. 

Adviezen, tips, tops, feedback, samenwerkingen noem het maar op dat krijgen en horen wij graag om zo ons werk te verbeteren en onze uiterst best kunnen doen voor Harderwijk en omgeving.